Over ons

FP Video bestaat volgens de Kamer van Koophandel sinds 1 november 2012, maar onofficieel bestaat de naam al veel langer. Om precies te zijn sinds 23 januari 2009. FP Video werd toen opgericht als kleine onderneming naast nog lopende studies. Het bedrijf concentreerde zich toen zowel op consumenten als bedrijven, die verschillende videoproducties wensten. Daarnaast heeft FP Video veel ervaring in het camerawerk opgedaan bij Omroep Flevoland, Studio-88 in Kampen en de NOS. Na het behalen van het diploma cameraman en twee jaar de journalistieke opleiding in Ede, is het bedrijf op 1 november 2012 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

FP Video is opgericht door Frans Pol. Hij is woonachtig in Ens (Noordoostpolder) waar hij geboren en getogen is. Frans runt het bedrijf zelf. Er word soms gebruik gemaakt van anders zzp’ers om bij te springen en er loopt vrijwel altijd een stagiaire voor een halfjaar mee.

FP Video concentreerde zich vanaf het begin op zowel consumenten als bedrijven, met het produceren van bedrijfsfilms, bruidsreportages, videoregistraties en voice-overs. Tot op de dag van vandaag wordt dat nog steeds voortgezet.

FP Video staat bekend om haar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Daarnaast ook om de snelle levering van onze producten en diensten. Op de Testimonials pagina, kunt u lezen hoe verschillende klanten over de service en diensten denken.