• Vecomach2
  • ABIM1

Testimonials

Bedrijfsfilms:


Dieter Baas: directie Kwekerij A. Baas: "Onze ervaringen met FP Video zijn geweldig. Hij is een echte vakman en heeft voor ons talloze filmpjes gemaakt van onze processen en bedrijfsvoering. Deze filmpjes hebben enorm bijgedragen aan het verhogen van de bekendheid van de werkzaamheden bij het opkweken van onze zomerbloeiers."

 

Peter Boeijen: directeur Lastrage Cryogas: "Via Twitter kwam ik bij toeval in contact met fp-video. Na een kort telefoongesprek was de klik tot samenwerking al snel gemaakt. Onze eerste afspraak voor een kennismakingsgesprek stond gepland. Frans had al snel door welk gevoel wij met onze bedrijfsfilm wilden neerzetten. De nodige opnames maken op eigen locatie en onderweg en monteren maar. Alleen alle beelden op de juiste manier gemonteerd was al super. Nu nog het geluid, na het aanreiken van de teksten was ook dit zo gepiept. Frans heeft een heldere en duidelijke stem. Kortom “FP Video” een snelle, duidelijke en betrouwbare partner om uw bedrijfspresentatie in beeld en geluid te laten verzorgen."

 

Keulmac Landbouwmachiens: afdeling verkoop: "Wij hebben bij FP Video diverse promotiefilms laten maken. De reactie die onze klanten daarop geven: 'Duidelijke en scherpe beelden, die het onderwerp goed en helder belichten. Daarbij een heldere en duidelijke voice-over'. Deze reactie maak het geleverde werk van FP Video voor ons zeer waardevol!

 

 

Bruidsreportages:

 

Johan en Priscilla Muller: "Wat zijn wij blij met de bruidreportage die FP Video voor ons maakte. Op aanraden van een ander bruidspaar zijn wij in contact gekomen met Frans. Het was fijn om eerst kennis te maken, iets wat hij voorstelde. Dit gaf veel vertrouwen. Als een onopvallende gast heeft hij alle bijzondere momenten voor ons vastgelegd. Het resultaat is prachtig! Meestal gaat de aandacht uit naar de foto’s, maar het is stiekem nóg leuker om bewegende beelden te hebben! Wij raden het iedereen aan!"

 

 

Videoregistraties:

 

Trea Dijkgraaf: Revue Tollebeek: "Het enthousiasme van Frans voor zijn vak, heeft ons al snel doen besluiten hem te vragen onze Revue te filmen. Datgene waar we al maanden enthousiast met elkaar mee bezig zijn geweest, moet goed vastgelegd worden. Frans is langsgekomen voor gesprekken en heeft zich goed voorbereid op de opdracht. Het resultaat is fantastisch geworden! Prachtig beeldmateriaal, voorzien van geweldige audio-ondersteuning, leverde een DVD op waarbij de herinnering van onze Revue bewaard blijft. Nog jarenlang kunnen we de herinnering aan deze geweldige uitvoering levendig houden. Wij zullen FP Video vaker weten te vinden."

 

Jacob Buijsman: Jacob Buijsman van Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging.

"Wij krijgen nog wel eens het verzoek om een uitvaart te laten filmen om voor de nabestaanden een mooie herinnering achter te laten.

 

Op de dag van de uitvaart zit de familie vaak in een ‘roes’ en gaat er een hoop langs hen heen.

Door het vast te leggen is er een dierbare herinnering, waar mensen troost uit kunnen putten.

 

Wij laten dit door Frans Pol van FP-Video doen.

Het mooie van de manier van werken van Frans is, dat hij eerst persoonlijk de wensen van de familie inventariseert. Deze persoonlijke aanpak spreekt de mensen, maar ook ons erg aan.

Frans maakt op een mooie discrete manier een opname van de gehele dag en is haast onzichtbaar.

Daarna levert hij een met zorg gemaakte dvd af met mooie muziek eronder.

 

Ik krijg wel vaker de vraag van aanbieders om met hun samen te werken, maar wat goed is, hou je vast. Bij Frans weet ik wat de mensen krijgen en dat is belangrijk."

 

 

Voice-overs:

 

Niels Kater: Freelance journalist: "Frans heeft bij mij een aantal maanden stage gelopen. Hij heeft in die korte tijd het 'camjo-en' (camerajournalistiek) behoorlijk onder de knie gekregen. Ik ben erg tevreden over hem en maken nog steeds regelmatig gebruik van zijn diensten. Ook zijn kwaliteit als voice-over is ons opgevallen. Frans heeft een warme, radiovriendelijke stem, zeer geschikt om een reclame of bedrijfsfilm in te spreken."