Uitvaartvideo

Elke uitvaart is bijzonder en elke uitvaart is uniek. FP Video biedt daarom een na wens samen te stellen pakket aan,  om de afscheidsceremonie op video te laten vastleggen. Na een kort voorgesprek zal FP Video op de dag van het afscheid aanwezig zijn om de uitvaart vast te leggen vanaf het moment dat u dat wenst. Dat kan thuis zijn, maar ook vanaf de kerk, het rouwcentrum of het crematorium. Bij een begrafenis kan FP Video ook meegaan na het kerkhof om daar de plechtigheid vast te leggen en af te sluiten.

FP Video zal uiterst stil en op de achtergrond werken en u zult  totaal geen last hebben van mij. Ook niet wanneer FP Video mee gaat naar het kerkhof. Nabestaande beamen dit en geven aan totaal geen last van mij gehad te hebben en mijn manier van werken wordt als zeer prettig ervaren.

Een uitvaart laten registreren op video kan u helpen bij de verwerking van het rouwproces. Zeker wanneer de overledenen zeer plotselings is komen te overlijden. Ook kunnen familieleden die bijvoorbeeld in het buitenland wonen en niet in de gelegenheid zijn om naar de afscheidsdienst te komen, dit toch van dichtbij meemaken, middels een uitvaartvideo.

Els Boesveld: "De film is voor ons een zeer fijne manier om te delen met anderen die niet erbij waren hoe het afscheid van Johan bij ons thuis is geweest. Daarnaast weet ik dat er mensen zijn die regelmatig stukjes uit de film terug kijken. Ik ben erg blij dat je het afscheid van Johan voor ons op deze manier hebt vastgelegd."

De registratie wordt op een dvd gezet, die persoonlijk voor u wordt ontworpen. Dit doet FP Video allemaal voor een vaste eerlijke prijs, inclusief btw. Ook wordt er tot 50 kilometer geen kilometervergoeding in rekening gebracht. Meerdere dvd's zijn uiteraard na te bestellen.

Er is een voorbeeldvideo van hoe ik dit werk eervolle werk doe. Als u deze wilt bekijken, kunt u mij mailen via het contactformulier

Belt of mail mij via het contactformulier voor meer informatie.