Play video
Geesinknorba Norba MF300 LPP

In opdracht van Geesink Norba. Een mooie promotiefilm van de nieuwe MF300 LPP, in samenwerking met John David Verolme Drone video en fotografie.

Play video
ABIM - Superior

De ABIM - Superior. Een prachtige boot voor de pleziervaart, gebouwd door het bedrijf ABIM uit Ossenzijl. Een vaste opdrachtgever van FP Video.

Play video
Emelwerda College

Leerlingen werven doe je met snelle leuke promotiefilms en het Emelwerda College komt daarvoor al vele jaren naar FP Video!

Play video
Gouweleeuw B.V.

Gouweleeuw B.V. is één van de vaste opdrachtgevers van FP Video, waar we o.a. deze bedrijfsfilm voor hebben gemaakt in samenwerking met John David Verolme Drone video en fotografie.

Play video
Bedrijfsfilm Husol Zonwering Genemuiden

Husol is een bedrijf in Genemuiden, dat onder eigen merknaam zonwering en rolluiken produceert. FP Video maakte voor Husol deze mooie bedrijfsfilm.

Play video
Bedrijfsfilm Kunstgras.net

Kunstgras.net in Genemuiden is uw patner op het gebied van allerlei soorten kunstgras voor bij u in de tuin. FP Video mocht afgelopen jaar hun bedrijfsfilm verzorgen en diverse andere video-uitingen.

Play video
Theehuis Emmeloord

Een prachtige informatiefilm over het Theehuis in Emmeloord. Deels gemaakt in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Play video
Kamels - promotiefilms voor basisscholen

Met Kamels heeft FP Video al jaren een samenwerking m.b.t. het maken we diverse promotiefilms voor basisscholen, als onderdeel van hun promotiecampagne. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking!

Is uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.