Play video
Bouwfilm GeesinkNorba rear loader

Prachtige bouwfilm voor de Geesink Norba Group van de Rear Loader. Geesink Norba Group is één van de vaste opdrachtgevers van FP Video.

Play video
ABIM-Ellips 142

De ABIM-Ellips 142. Een prachtige boot voor de pleziervaart, gebouwd door het bedrijf ABIM uit Ossenzijl. Een vaste opdrachtgever van FP Video.

Play video
Emelwerda College

Leerlingen werven doe je met snelle leuke promotiefilms en het Emelwerda College komt daarvoor al een aantal jaar naar FP Video.

Play video
FiberNH

Om iedereen enthousiast te krijgen voor glasvezel, zijn goede promotiefilms nodig. FiberFlevo / FiberNH laat deze films graag maken door FP Video.

Play video
Bedrijfsfilm Husol Zonwering Genemuiden

Husol is een bedrijf in Genemuiden, dat onder eigen merknaam zonwering en rolluiken produceert. FP Video maakte voor Husol deze mooie bedrijfsfilm.

Play video
Farmel BV

Farmel Dairy Business, Uw ideale partner in zuivel en melkvee. En FP Video is de ideale patner voor al hun video-uitingen.

Play video
Theehuis Emmeloord

Een prachtige informatiefilm over het Theehuis in Emmeloord. Deels gemaakt in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Play video
VHM Machinery

Vanaf de oprichting van het bedrijf weet VHM Machinery de weg naar FP Video te vinden. Voor hun maakt FP Video diverse promotie- en beursfilms.

Is uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.