Bedrijfsfilms

FP Video is al vanaf de start van het bedrijf sterk in het realiseren van bedrijfsfilms, productvideo’s en testimonialvideo’s voor diverse bedrijven en organisaties. FP Video is snel, vakkundig en weet in een pakkende videofilm uw boodschap te vertellen. Laat u inspireren door de showreel te bekijken en ik verneem graag van u wat ik voor u en uw organisatie kan betekenen.

Showreel bedrijfsfilms

Impressievideo van de bedrijfsfilms, reeds gerealiseerd door FP Video voor diverse organisaties.

Bruidsreportages

Herbeleef jullie mooiste dag nog een keer met FP Video! Tijdens jullie bruiloft beweegt FP Video zich als een soort daggast discreet tussen de gasten, maar wel zodanig, dat al jullie dierbare momenten zijn vastgelegd.  FP Video werkt met pakketprijzen en alle prijzen zijn altijd inclusief BTW. Zo komen jullie achteraf ook niet voor verrassingen te staan. Laat jullie inspireren door de impressievideo en vraag vrijblijvend de pakkettenlijst aan via het contactformulier. Jullie mooiste dag is in goede handen bij FP Video!

 

Foto: Eduard van der Kulk –  https://www.bruidsfotograaf.nl/

Showreel bruidsreportages

Bekijk de impressievideo van diverse bruidsreportages, gemaakt door FP Video.

Videoregistraties, snel online!

Bij FP Video kun je terecht voor diverse soorten videoregistraties. Denk hierbij aan toneeluitvoeringen, theaterproducties, evenementvideo en aftermovies, maar ook uitvaartreportages.

 

  • Evenement en aftermovies – montage binnen 24 uur! Altijd snel online!
  • Toneeluitvoeringen – enkel- en meercameraregistratie mogelijk!
  • Uitvaartreportages – discrete vastlegging en met respect in beeld gebrachte reportage. Ook met live-stream mogelijkheden!
Impressievideo - videoregistraties

Bekijk een aantal projecten die FP Video gedaan heeft en ook voor u kan doen.

Bekijk portfolio

Is uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.