Zelf aan de slag met video?

Heeft u een marketingmedewerker in dienst die u graag wilt opleiden om zelf meer te doen met video binnen uw bedrijf? Of wilt u graag zelf aan de slag gaan met video binnen uw bedrijf? Dan bied ik als FP Video u graag de kans om de basiskennis van het video vak te leren, zodat u of uw medewerker professioneler overkomt. In een wereld waar video steeds belangrijker wordt, is niet altijd budget om een goede professionele film te laten maken. Ik als FP Video snap dat! 

 

In een ochtend of middag neem ik uw of uw medewerker mee in de wereld van video. Dit bestaat uit een stukje theorie en praktijk. Daarnaast zijn er ook twee contactmomenten, waarin u of uw medewerker op afstand feedback krijgt. 

 

Zowel voor het leren filmen, als videomontage is een apart dagdeel. Dit mooie pakket biedt ik al aan vanaf € 795,- ex btw per medewerker! 

 

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerteaanvraag. 

 

FP Video als gastspreker

Een interessante spreker op uw congres, ondernemersavond of bij u op school? Als FP Video kom ik graag langs voor een interessante en actieve presentatie / lezing over mijn YouTube kanaal Dutch Train Channel.

 

Je hoort natuurlijk veel over vloggers en dat deze mensen heel veel geld verdienen met YouTube. Van de nichemarkt hoor je maar weinig tot niks. In mijn lezing vertel ik op een enthousiaste manier, hoe je uit een kleine nichemarkt, toch een extra inkomen kunt halen. En dit is zeker in deze tijd erg interessant, omdat er nu al een generatie bestaat die amper TV kijkt. Deze generatie kijkt alles via YouTube. De lezing duurt ongeveer een uur en is daardoor ook ideaal om te geven tijdens een regulier lesuur op scholen.

 

Uw bezoekers van uw congres stof tot nadenken meegeven? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerteaanvraag en ik kom graag bij u langs. Het ROC A12, ROC Friese Poort en Professional Imaging gingen u al voor!

 

Vuurwerkvoorlichting

Als u terug denkt aan uw jeugd, weet u dan nog wat u wilde worden? Ik wilde vroeger treinmachinist worden en nu heb ik een succes videoproductiebedrijf. Carrièreswitch gemaakt? Nee, ik kan geen treinmachinist meer worden.

 

Op 13 jarige leeftijd heb ik een ongeluk gehad met vuurwerk. Er is toen een babypijl in mijn linker oog terecht gekomen. Door dat ongeluk zie ik met één oog nog voor maar 63% en ik zie de hele dag dubbel. In mijn vak heb ik daar gelukkig geen problemen mee, maar het worden van treinmachinist zat er niet meer in. Het sein ging letterlijk en figuurlijk op ROOD.

 

Om kinderen te waarschuwen voor de gevaren van vuurwerk, geef ik als ervaringsdeskundige in de maanden november en december, vuurwerkvoorlichtingen op basisscholen. Deze voorlichting is geschikt voor de groepen 7 en 8. De vuurwerkles duurt ongeveer een uur en geef ik met veel enthousiasme, maar de kinderen worden ook geconfronteerd met de gevaren van vuurwerk en wat voor invloed dat heeft gehad op mijn leven.

 

Ik kom bij u op school deze les graag verzorgen. U kunt via het contactformulier contact met mij opnemen. Aan de voorlichting zit een onkostenvergoeding verbonden per vuurwerkles. Het is toegestaan om groepen samen te voegen. Via het contactformulier kunt u vrijblijvend deze onkostenvergoeding opvragen en meer informatie krijgen over het lesprogramma.

 

Is uw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.